Byggservice

Vår byggavdelning hjälper dig att genomföra dina framtida projekt inom bostäder, föreningar eller fastigheter. Behovet av renovering och underhåll är ständigt närvarande inom fastighetssektorn. Vi tar oss an både små och stora projekt.

Vi erbjuder tjänster som omfattar ombyggnationer, mindre nybyggnationer, köks- och badrumsrenoveringar, tvättstugerenoveringar, tak- och fönsterbyten, fasadrenoveringar och avropsarbeten. Vi är din helhetspartner som stöttar dig genom hela processen, från början till slut.

Byggtjänster

Vi specialiserar oss på byggservice och erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att säkerställa att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss. Vi levererar tjänster av hög kvalitet, inklusive om- och tillbyggnationer, underhålls- och reparationsarbeten samt renoveringar.

Med vår långa och breda erfarenhet i byggbranschen arbetar vi med en mängd olika uppdragsgivare, från privatpersoner och företagare till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Projektens omfattning anpassas efter dina specifika behov.

Vi erbjuder tjänster som badrums- och köksrenoveringar, fasadrenoveringar, fönster- och dörrbyten, takomläggningar samt service och underhåll. Att välja oss innebär att alla tjänster hanteras internt.

Service- och hantverkstjänster

Hantverkstjänster
Som en heltäckande leverantör inom byggservice erbjuder vi även hantverkstjänster som snickeriarbeten, målning, plattsättning och ROT-arbeten. Vårt mål är att erbjuda pålitliga byggtjänster för privatpersoner, företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi fokuserar på kvalitet och noggrannhet och strävar alltid efter att skapa hållbara och optimala lösningar för dina behov.

Underhåll och reparationer
Vi utför underhållsarbete och reparationer för din fastighet för att förhindra oplanerade avbrott och säkerställa att nya lagkrav och säkerhetsföreskrifter följs. Vi underhåller och reparerar befintliga fastigheter och utför allt arbete internt, så att du får en pålitlig och effektiv service.

Varför välja oss

Fördelen med att välja Rentema är vår omfattande erfarenhet och vårt ständiga fokus på att leverera högsta kvalitet där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder en helhetslösning för dig som kund, med tjänster från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla och värmepumpar. Allt under ett tak, vilket gör att du kan välja en enda leverantör. Detta ger oss också möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar för dig.

Vår affärsidé är att du endast behöver en kontaktperson för alla dina behov. Våra projektledare samordnar mellan de olika avdelningarna så att du som kund inte behöver använda flera leverantörer.